19:00

Referat: Södra Sandby IF - AIF Barrikaden

Eftersom jag inte var där bygger nedanstående på inhämtad information.

Att skriva ut en startelva är inte så intressant eftersom vi gick runt en hel del för att alla skulle få hyfsat med speltid.

Vi spelade 4-4-2 (bortsett från sista 10 minuterna då vi gick över till 4-3-3). Mohamed var målvakt. Victor L var högerback hela matchen, Marcus, Martin J och Ghafur delade på mittbacks-platserna, Krekula, Stefan och Shershah delade på vänsterback + vänstermittfältsplatserna, Simon M G och Hamuda delade på högermittfältspositionen, David K, Martin N o Simon M G delade på innermittfältspositionerna och Kaim, Patrik (!), och Noah delade på de två anfallspositionerna.

De var mycket bättre än vi i första halvlek. De hade framför allt mycket mer boll. De hade ändå inte så väldigt många målchanser och de som uppstod kom alla efter inlägg till ganska stora anfallare. De gjorde 2 mål i den här halvleken och de kom i den 23:e resp. 43:e minuten. Vi hade inte så många chanser, de vi hade kom på kontringar.

Andra halvlek blev spelmässigt jämnare och vi reducerade också till 2-1 bara 1 minut efter pausvilan. Det var Krekula slog upp en boll som deras back missbedömde så att den gick över honom till Kaim som kom fri och gjorde ett säkert avslut.

Eftersom nästa mål lät vänta på sig var vi med i matchen fram till slutet vilket gjorde att vi i ett försök att kvittera när 10 minuter återstod gick över till 4-3-3 vilket istället ledde till ytterligare två mål i baken i 83:e resp.87:e min, det senare på en frispark genom muren. Utöver dessa mål hade lagen ett fåtal outnyttjade målchanser vardera.

Totalt sett en klart rättvis förlust men en rätt bra insats mot ett bra motstånd (deras A-lag spelar i div 3).